1.595,00 RSD

Oblakoder

 

Četvrti broj Oblakoder magazina je stigao u Lovers! Uskoro info o tome šta sve možete naći unutra ❤️

~~~~~~~~~~~

"Treći broj Oblakoder magazina nastao je u susret petom rođendanu Oblakodera – što za nas predstavlja važan jubilej i privilegiju. Upravo zbog toga, u novom broju, posvetili smo se ljudima čijim je radom nastanak Oblakodera bio inspirisan – ljudima čiji rad nije uvek toliko vidljiv, već ih ostavlja „u senci“, iako su veoma važni.

U pitanju su kreativci različitih profila, čiji je doprinos u stvaranju različitih dela, događaja, inicijativa i projekata često nezamenljiv. Među njima su direktori kamere, ilustratori, producenti – a kada razmislite o ovakvim poslovima, čini se da je niz uloga „iz senke” u kulturi beskonačan – te ovim brojem slavimo sve kreativne ljude koji nisu u fokusu ni javnosti, ni medija, a koji redovno stvaraju, ulepšavaju i menjaju stvarnost svojim delovanjem.

 Kada smo počinjali, medijski prostor i glas smo želeli da pružimo mladim ljudima koji su retko prisutni u medijima, iako se bave stvaranjem, umetnošću, iniciranjem promena… Takvi mladi ljudi za mejnstrim medijske prostore predstavljali su nevidljive ljude, iako je njihovo delovanje izrazito važno – te smo mi stvorili prostor upravo za njih.

Podstaknuti željom da približimo rad što većeg broja mladih, u radu na ovom broju učestvovao je veliki broj talentovanih saradnika i saradnica, ilustratora i ilustratorki, kao i fotografa.

Ovaj broj Oblakodera je i svojevrsno ogledalo našeg rada, jer uspeva da pokrije sve različite strane našeg magazina i predstavlja savršeno izdanje u susret našem prvom jubileju – petom rođendanu."

- +
Please choose: